Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

M-kullen

e: Eastfarm's Youth Gone Wild

Födelsedatum: 2016-07-14

HD: A

Ögon: UA

u: Wallovas Basia Bulat

Födelsedatum: 2014-01-18

HD: B

Ögon: UA

Sunday 24 June 2018

M-kullen 8 veckor

Det är inte lätt att hinna med allt när man har fullt upp och dessutom feber. Detta till trots har vi nu snart levererat alla valpar och önskar dem största lycka till i sina nya familjer. Fantastiskt trevliga familjer till våra 6 valpar. 5 av 6 valpar stannar i Sverige och en hane emigrerade till Danmark, där han kommer få träffa faster Wilma, det tycker vi är extra skoj! En hane som for till Stockholm kommer få träffa “morbror” Morris (Wallovas Editors), detta är också extra skoj! Vi valde att behålla avelsrätten på Wallovas Madonna, som kommer att bo i Staffanstorp, Skåne, tillsammans med Conny och Maivi. Bilderna på valparna som följer är inte de roligaste, men det blev som det blev med tanke på febern. Söta är de i alla fall, och ännu sötare i verkligheten!

Valp ur M-Kullen Valp ur M-Kullen Valp ur M-Kullen Valp ur M-Kullen Valp ur M-Kullen Valp ur M-Kullen

Monday 04 June 2018

M-kullen 5 veckor

Äntligen blev det individuella bilder på rosenknopparna i M-kullen. 5 veckor nu och de börjar utveckla sina individuella personligheter. Idag fick de “smaka” på en kråka, det va spännande och de tyckte de kunde ta med vingarna in i sin lilla koja, haha! På bilderna är först en tik, följt av tre hanar, sedan två tikar. Alla valpar är tingade.

Valp #1 M-kullen Valp #2 M-kullen Valp #3 M-kullen Valp #4 M-kullen Valp #5 M-kullen Valp #6 M-kullen

Saturday 28 April 2018

M-kullen är här!

I torsdags natt kom M-kullen! Alla upplevdes jämna även om vikterna spretade mellan 300-420. Pigga och kavata var de alla och superfina. Det blev tre tikar och tre hanar. Alla mår bra och nu är det dags att börja kontakta valpköparna som står på kö.

M-Kullen

Friday 20 April 2018

Om Nixon, pappa till M-kullen

Vi har ju inte riktigt presenterat den blivande fadern till M-kullen, men han finns ju på vår egen sida under Hanar. Nixon (Eastfarm Youth Gone Wild) är en ung herre som skötte sin uppgift med stor bravur när han fick träffa Sophie på sin dejt. Inga konstigheter vad han skulle göra där och nu sitter vi här och räknar dagarna till Sophie ska nedkomma med M-kullen. Nixon är en fantastiskt trevlig kille, han är så cool, trevlig, orädd, snäll och genomgo. Sällan skådat stabilt temperamentet som vi verkligen hoppas kunna berika welsh-världen med framöver! I dagsläget kanske inte den fagraste welshen men tror han är som ett fint vin (rött såklart) som blir bättre med tiden. Djupt älskad är han av oss och fodervärdarna Lena och Mats, och vi är så oerhört glada och tacksamma över det fina liv han har tillsammans med dem!

Eastfarm's Youth Gone Wild