Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

N-kullen

e: Dainty's With or Without You

Födelsedatum: 2016-01-31

HD: A

Ögon: UA

u: Wallovas Ellie Goulding

Födelsedatum: 2015-12-15

HD: B

Ögon: UA

Monday 20 August 2018

N-kullen flyttklar

Så var det återigen dags för en ny kull att flytta till sina nya hem. Förevigandet är avklarat och valppaketen är packade. Avtal ska skrivas och viktig information och värdefulla tips och trix delas ut. Klorna ska jag klippa en sista gång innan de åker, påminn mig om det ;) Vi är jätteglada över denna kull. Snygga, trevliga och alla utan anmärkning på veterinärbesiktningen. Ägarna till valparnas pappa, Dainty’s Kennel, har varit och inspekterat dem och gett oss ordentligt med beröm. Det är så roligt när en kull blir så bra som man hoppas och tror. Nu håller vi alla tummar och tassar för att valparna ska få det toppen i sina nya hem med mycket bus, stimulans, trygghet och kärlek. Vi finns här alltid vid frågor och funderingar, glöm inte det!

N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova

Friday 03 August 2018

N-kullen 5 veckor

Tiden rusar men vi hann stoppa den ett ögonblick för valparnas fem-veckorsbilder. På vår facebook sida kan ni se ståbilder på de små grynen också, första gången på trimbordet och nästan alla tyckte det va skoj och spännande. Ser fram emot att följa deras utveckling, de ser väldigt lovande ut =)

N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova

Friday 29 June 2018

N-kullen är här

Har ni sett? N-kullen är här! 7 underbara små kanelbullar varav 4 tikar och 3 hanar! Vi är så glada över dessa små mirakel och njuter av att studera dem växa minut för minut. De har en sådant fantastiskt djup röd färg i sin teckning och de verkar så nöjda med sin mor som tar så fint hand om dem. Första kullen för Ellie och hon tar hand om dem med sådan grace! Läs mer om kullen här.

N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova N-Kullen Kennel Wallova

Monday 11 June 2018

Spännande nyheter

Vi kan med glädje bekräfta att Ellie (Wallovas Ellie Goulding) väntar valpar med Hugo (Dainty’s With Or Without You), en mycket spännande kombination som vi ser mycket fram emot! På bilden nedan ser ni snygga Ellie som garanterat kommer besöka utställningsringen när hon är åter i form efter valparna.

Hugo och hans bror Viktor har vi följt sedan de var små valpar, då vi till och med försökte köpa loss en av pojkarna från uppfödaren (som dessutom hade behållt en syster ur samma kull!). Inte va de till salu varken då eller nu och vi har istället fått äran att använda Hugo i avel. Syskonen är oerhört välbyggda med en härlig stomme och massa, ett fantastiskt trevligt, glatt och socialt temperament. Hugo har en kull sedan tidigare hos uppfödaren med nio väldigt lovande valpar.

Vår kombination har en inavelsgrad på 0,8% och en spännande stamtavla. Vi tror valparna kommer bli välbyggda, sociala och trevliga. Vi hade tyckt det vore väldigt kul om valpköparen är utställningsintresserad, det är dock inget krav. Är ni intresserad av en valp från denna kombination är ni välkomna att höra av er och berätta om er själva och vad ni kan erbjuda valpen för hem. Valparna är beräknade i slutet av denna månad, vilket innebär leveransklara valpar i slutet av augusti. Innan ni kontaktar oss vill vi att ni läser om hur det är att köpa valp av oss.

Wallovas Ellie Goulding