Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Sunday 02 July 2023

J-kullen sex veckor

När Måns använder sig av ChatGPT för att skriva texten till detta inlägg, med en släng av Ranelidska, blir resultatet följande:

“De fem valparna i J-kullen har vuxit upp som små diamantprydda individuella gladiatorer. Det är mirakulöst att bevittna hur de erövrar världen och viker ut sina vingar för att bli alltmer oförvägna. De är juveler av absolut briljans, som sprakar i vår omedelbara närhet, och vi är överlyckliga över att få vara del av deras tidiga rytmer i livets symfoni. Mamma Disa, en äkta konstnärinna, berikar sina avkommor med sin magiska touch och visar sig vara en virtuos, fulländad i sin hängivenhet och moderskapets grandiosa majestät.”

Summa summarum: valparna är underbara och förevigades för några dagar sedan. Vi försökte få till ståbilder men de va alldeles för glada och spralliga för att stå still, härliga individer! Det finns eventuellt en otingad tik kvar från denna kull, är ni intresserade av att berika livet med en aktiv och kärleksfull welshvalp så är ni välkomna att höra av er och berätta mer om vad för liv nu kan erbjuda en welsh.

Kennel Wallova - Valp ur J-kullen 2023 Kennel Wallova - Valp ur J-kullen 2023 Kennel Wallova - Valp ur J-kullen 2023 Kennel Wallova - Valp ur J-kullen 2023 Kennel Wallova - Valp ur J-kullen 2023