Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

P-kullen

e: Wallovas Eskobar

Födelsedatum: 2015-12-15

HD: A

Ögon: UA

u: SE JV-17 FI JV-17 HeJW-17 Eastfarm's Zamantha

Födelsedatum: 2017-01-22

HD: A/B

Ögon: Mild ektropium

Saturday 16 February 2019

P-kullen är här!

Tidigt på lördag morgon kom 8 vackra, starka och jämna valpar till världen, 2 tikar och 6 hanar. Zola var en super förstföderska som fixade nästan allt själv och intuitivt. Zola tar så fint hand om de små och de verkar väldigt nöjda med sin tillvaro. Vi ser så oerhört mycket fram emot att följa denna kull och vi har några hanar tillgängliga för det fall någon är intresserad av att tinga en alldeles egen underbar liten P-wallovis. Valparna är leveransklara den 6 april då de är 8 veckor. Läs här om hur det går till att köpa valp från oss. Vi söker också en fodervärd till en hane. Som fodervärd bor du inte för långt från oss. Intresse eller kunskap om utställning och trimning är ett plus!

Wallovas P-Litter

Tuesday 01 January 2019

Planer för P-kullen

Nytt år och vi är i full gång med att planera för framtiden! Vi har parat vår underbara Zola (SE JV-17 FI JV-17 HeJW-17 Eastfarm's Zamantha) med fantastiska Elvis (Wallovas Eskobar). Vi ser så himla mycket fram emot denna kull som är beräknad att anlända mitten av februari, förutsatt att allt går väl, och det hoppas vi innerligt! Håll tummarna för oss!

//

It's a new year and we are busy planning future litters! We have mated our amazing Zola (SE JV-17 FI JV-17 HeJW-17 Eastfarm's Zamantha) with the incredible Elvis (Wallovas Eskobar). We are extremely excited for this litter which, if all goes well, is expected in the middle of February. Fingers crossed!

Zola - Eastfarm's Zamantha Zola - Eastfarm's Zamantha