Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

G-kullen

e: Wallovas Zimpzon

Födelsedatum: 2017-01-22

HD: A/B

Ögon: UA

u: Wallovas Uffie

Födelsedatum: 2020-05-26

HD: A

Ögon: UA

Sunday 11 September 2022

G-kullen sex veckor

Kerstins underbara guldklimpar i G-kullen har fyllt 6 veckor och fick posera vackert framför kamerna, lättare sagt än gjort då de inte ville sitta stilla, men vi lyckades! En jämns och cool kull, lagom på alla sätt och vis och erhört söta huvud och uttryck. Ljuva och modiga och vi tror att Kerstins fina sätt med sina valpar bidragit en hel del till detta också.

Valp ur G-kullen - Kennel Wallova Valp ur G-kullen - Kennel Wallova Valp ur G-kullen - Kennel Wallova Valp ur G-kullen - Kennel Wallova Valp ur G-kullen - Kennel Wallova Valp ur G-kullen - Kennel Wallova

Sunday 24 July 2022

G-kullen har anlänt

Den 20e juli bestämde Kerstins (Wallovas Uffie) valpar sig för att det var dags att komma till världen och glada för det är vi även om det var lite tidigare än beräknat. Valparna är superfina, välskapta och hade alla stadiga födelsevikter mellan 340-420 gram. Kerstin är en omsorgsfull och vakande mamma som älskar de små liven. Fyra hanar och tre tikar gömde sig i hennes mage och vi har nu kontaktat de som stod på vår lista. Vi har dock både tik och han-valp lediga att tinga så vill ni berika livet med en welsh är ni välkomna att höra av er och berätta mer om er själva och vad för liv ni kan erbjuda en welsh. Hur det går till att köpa valp av oss kan ni läsa om här och mer om kullen kan ni läsa om på kullens egna sida.

Valpar ur G-kullen - Kennel Wallova Valpar ur G-kullen - Kennel Wallova