Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Sunday 17 January 2021

Uppdatering januari 2021

Lite resultat sedan sist.

Först ut är de glada nyheterna att våra avelshanar Pepsi (NO JV-19 Wallovas Placebo) och Sune (Wallovas Quicksand) båda har HD A och öga UA! De står nu till förfogande för rastypisk avel med lämpliga tikar. Läs mer om dem på vår flik “Hanar”.

Wallovas Surferosa och Wallovas Quincy Delight Jones är också HD röntgade med HD A! Vår amerikanska export Presley (Wallovas Oh Kiss Me Quick) har avklarat sina hälsotester med bravur: OFA hips: Excellent, OFA Thyroid: Normal, OFA Elbows: clear! Kerstin (Klubbmästare Jakt 2019 RLD N RLD F Wallovas Cocorosie) är för andra gången ögonlyst med UA, vi hoppas på att få låna henne för en spännande kombination senare i år! Tusen tack för att ni kollar hälsan på era hundar, det betyder mycket både för er hund och för rasen i stort!

Sune (Wallovas Stereo Total) har klarat anlagsprovet i viltspår - grattis, bra jobbat!

Huge congratulations to Quattro (Wallovas Radiohead) who in November at Tartu International Dog Shows became BOB Junior, got JCAC and is therefore new Estonian JCH!

I övrigt flyter livet på här på gården, aldrig en tråkig stund med en welsh, som man brukar säga. Vi väntar vårt andra barn i början av februari och har därför tagit en paus i avlandet. Vi har planer för valpar senare i år, dock inget konkret och vi tar därför inte upp någon intresselista förrän vi har det och då kommer kullen att annonseras för på vår hemsida här. Så är ni intresserade av en valp från oss så håll utkik på hemsidan för när det annonseras för en kull och välkomna att höra av er då om det är något som faller er i smaken.

Wallovas Placebo - Pepsi