Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Tuesday 23 May 2023

Lite resultat

En hel del Wallovisar har visat framfötterna på tävlingar, summerar några här även om jag vet att det finns fler duktiga ekipage:

Pepsi (Wallovas Placebo) och matte har börjat tävla i NW1. De har varit iväg på 2 tävlingar nu och klarat 50p! De kammade även hem en tredje placering i Inomhussöket, där han fann dofter på imponerande 12 sekunder!

Zorro (Wallovas Zwan) har med råge klarat ett hunting ability test i Tjeckien, och blev placerad fyra och då som tredje bästa welsh!

Vi tävlade på Hässleholms Nordiska utställning och fick fina omdömen, bäst för dagen blev Märta (Wallovas Dancing Queen) som blev tredje bästa tik med R-cert (precis som i Malmö)! Denna unga tik fortsätter att imponera med Isabelle som fodervärd och handler!

Följande Wallovisar visades på Euro Dog Show i Herning: Märta (Wallovas Dancing Queen) blev andra bästa junior med EXC CK - dvs RESERV EURO JUNIOR WINNER 2023! Ja nu finns ju ingen reserv titel men ändå! Elsa (Wallovas Flawless) fick EXC i juniorklass Yatzy (Wallovas Get On Top) fick EXC Brynn (Wallovas Zara Larsson) blev andra bästa öppenklass tik med EXC CK! Starka prestationer av de unga hundarna och deras ägare!

Dagen efter Euro Dog Show ställdes Märta och Yatzy på Danska Spanielklubbens specialutställning, båda fick EXC CK men Yatzy drog det längst strået denna gång genom att få Junior Cert, Club Junior Cert, R-Cert och även titeln Club Junior Champion!

Och så lite HD-resultat från i år, ser verkligen fram emot att fler Wallovisar tar sig till veterinären och kollar sina höfter, är så tacksam för de som gjort det hittills:

  • Hilma (Wallovas Amazing Grace) HD A
  • Vera (Wallovas Born This Way) HD A
  • Harry (Wallovas Born To Run) HD B
  • Tilly (Wallovas Cover Me In Sunshine) HD A
  • Zera (Wallovas Chasing Cars) HD C

Kennel Wallova - Hundar i soffan