Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Wednesday 10 October 2012

När man minst anar det...

Det brukar ju vara så, när man minst anar det så händer det. Och det var precis så det var i detta fallet. En vanlig söndag började Lova göra antydan på att börja löpa. Fram med kalendern och börja räkna, greppa luren och ring Lina! Två veckor senare befinner vi oss i Gullringen, omringade av hundar, valpar, mat och skratt.

Parningen mellan Lova och snygg-Myran gick exemplariskt och vi ser med spänning fram emot att följa Lova genom dräktighetstiden, vilket vi hoppas vi kan kalla de närmsta 9 veckorna för!

Vi ser naturligtvis också fram emot tiden därefter och valparna, som vi tror kommer bli en perfekt blandning av Lovas och Myrans bästa egenskaper.

Om allt går som det ska beräknas Lova valpa vecka 49 med leverans vecka 5 år 2013, dvs början av februari. Hör av Dig redan idag vid intresse och berätta vad Du kan erbjuda valpen.

På bilden nedan ser ni två av valparna från Robbie (SE U(u)CH SE V-10 Don's Fashionista) x Zach (NOU (u) CH Heartbeat Av Vettin). De söker fortfarande fodervärd till en underbar hanvalp, kontakta kennel Funbones vid intresse.

funbones valpar