Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Saturday 13 April 2013

Så blev det vår!

Äntligen blev det vår! Dagarna är ljusare, hundarna piggare och växtligheten har kommit igång. Det känns riktigt härligt att gå mot varmare tider. Det gör inget att hundarnas tassar är leriga och smutsiga, det är ju vår!

Vera och Alva går på valpkurs och vi letar efter någon lämplig agilitykurs åt Lova. Lova älskar agilitybanan på Limhamnsfältet i Malmö, så vi tänkte att det vore en bra aktivitet att förfina henne i.

Vi håller på att uppdatera hemsidan med ett galleri. Där kommer det att finnas olika album, bland annat ett för varje Wallova-hund. Vi kommer att lägga in bilder vi fått av olika valpköpare på deras Wallova-hund! Naturligtvis har vi fått deras tillstånd till att göra så! Vi ser fram emot lanseringen av galleriet och hoppas ni tycker det blir ett fint tillskott till hemsidan!

För några inlägg sedan visade vi ett kollage med bilder på Wallovas Adele som vi fått från hennes familj. Vi har ännu inte hunnit visa er de fina bilder som vi för länge sedan fick av Wallovas Amy Millans familj, så vi passar på att visa er dessa underbara bilder nu!

amy amy amy