Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Sunday 02 June 2013

Hänt på Kennel Wallova

Den senaste tiden har varit fullspäckad med både det ena och det andra. Vi har gjort en del utflykter till Limhamnsfältet i Malmö, som är en superbra plats för alla hundälskare. Hundarna får springa, bada och träna agility och de fullkommligt älskar det! Vi var också på jakthundens dag i Fulltofta, det var mycket intressant att testa de olika grenarna så som apportering (både på land och vatten), viltspår och lydnad och vi planerar att ta upp viltspårandet igen.

Kennel Wallova är stolta över att berätta att Alva blev BIR valp 1 i Hasslarp förra helgen! Det var första gången en Wallova ställdes ut och vi är överväldiga över det fina resultatet! Vera har också ställts ut. Hon fick superfin kritik men domaren ansåg att hon bör växa till sig lite, så hon fick inte mer än VG. Vi får låta henne växa till sig och testa ställa henne igen när så skett.

Det börjar dra ihop sig för att planera en kennelträff och vi hoppas att så många som möjligt kan komma till denna dag. Vi ser verkligen fram emot att träffa alla goa valpar igen!

Alva #1 Alva #1 Alva #1