Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Thursday 20 March 2014

Valparna har lämnat huset

I helgen som gick var det dags för den känslosamma leveransen av de små grisarna som fyllt åtta veckor. Det var sorgligt att säga hejdå men vi visste ju att de alla hade fantastiska hem som väntade vilket gjorde avlämningen lite enklare. Extra kul var det att en av hanvalparna, Billy (Wallovas Bon Iver) skulle få komma hem till sin halvbror, Andy (Wallovas Andrew Bird). Enligt rapporter från hemmet har de båda funnit varandra och leker fint och sover ihop - hjärtat smälter! Vi har även fått rapporter och bilder från alla övriga valpköpare och det känns tryggt i hjärtat att allt går bra.

B-kullen har fått ett eget galleri och varje valp har sin egen mapp. I denna mapp hittar ni bilder på valparna och även på deras nya familjer och så småningom bilder på valpen i sitt nya hem.

Vi har gjort en uppdatering av hemsidan vilket tyvärr inneburit att alla gamla kommentarer försvunnit. Ni är dock välkomna att fortsätta kommentera på hemsidan! Uppdateringen har förhoppningsvis lyckats åtgärda problemet som vi hade tidigare med att bilderna i galleriet inte gick att se från Internet Explorer 8. Är det någon som upplever problem med vår hemsida så får ni gärna höra av er!

Nedan ser ni 8-veckors-bilder på valparna.

Wallovas Bob Hund Wallovas Bonnie Tyler Wallovas Blondie Wallovas Bon Iver Wallovas Beach House Wallovas Basia Bulat Wallovas Björk Wallovas Beyoncé