Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Thursday 03 April 2014

Uppdatering från valparna

Sophie (Wallovas Basia Bulat) hälsar att hon trivs i storstan Malmö. Där spanar hon på ankor och övar på att åka cykelkorg. I helgen fick hon besök i sitt hem av mamma Lova. Sophie blev väldigt glad att få leka med mamma Lova, även om mamma snodde både hennes pinne och hennes kanin. Sophie har även fått leka med en mops. Det var lite läskigt till en början, men sen brottades de och hade roligt.

Stella (Wallovas Beyoncé) spenderar dagarna antingen i Malmö eller på Öland. Hon hälsar att hon har blivit duktig på att gå i koppel och är näst intill rumsren. Hon trivs på Öland och har varit vid vattnet och smakat på det. Hon är alltid nyfiken och verkligen modig. Hon är en riktig pussgurka och kommer när man kallar på henne. Husse och matte har så roligt med henne!

Bonnie (Wallovas Bonnie Tyler) har kommit tillrätta i sitt nya hem i Käglinge. Hon hittar mest på en massa hyss och älskar att tugga på matte och husses skor som hon stjäl och gömmer under bordet. Hon gör sitt bästa för att hoppa upp i fåtöljerna eller soffan och det dröjer nog inte länge innan hon lyckas. Hon vill hela tiden vara där husse och matte är och hon ligger ofta i knät och sover och är jättemysig. Hon tycker om att utforska tomten hon bor på och där hittar hon allehanda saker att tugga på t ex grenar, torra blad, mossa och blommor. Bonnie vill också gärna ha någon ny gren med sig in varje gång hon varit varit ute.

Alices matte berättar att de är väldigt glada i Alice (Wallovas Beach House) och att hon är så himla go med barnen. Hon är pigg och glad leker både med människorna och sig själv. Hon är nyfiken och nosen går i marken hela tiden. Hon har fått träffa hästarna vilket var spännande.

Smilla (Wallovas Blondie) hälsar att hon har tränat att både gå fint i koppel och på att vara ensam. Hon gillar att åka bil och hänga med husse till jobbet. På fritiden springer hon på stranden och leker med andra hundar. Att chilla på trädäcket är också en favoritsyssla.

Vi har även fått ett brev från Charlie (Wallovas Bob Hund). Han och hans matte Louise har blivit trogna vänner. Han passade även på att skicka med en selfie:

Wallovas Bob Hund

Fler bilder på valparna i deras nya hem finns att skåda i B-Kullens galleri.