Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Monday 27 April 2015

C-kullen fem veckor

I helgen har vi fått mycket trevliga besök av våra kommande valpköpare och det värmer riktigt mycket att se vilka fantastiska familjer som våra valpar kommer få växa upp hos!

Valparna blev fem veckor i torsdags men först igår fick vi möjlighet att fota de små busgrisarna. Nu får nu göra er beredda på den riktiga söt-chocken… Mycket har hänt sen sist, som går att beskåda nedan. De har börjat utveckla personligheter och är alla helt underbara. För var dag som går blir de mer och mer krävande, och med tanke på att vi har två kullar är det ett under att vi lyckades ta dessa bilder. Får tacka Linda för hjälpen med fotoassistens! Vi lyckades även ta riktigt fina ståbilder, dessa kommer vi lägga på vår Facebook-sida inom kort.

Pappa Pax har beskådat de små liven och lämnat presenter till sina barn. Pax är alltså inte bara snygg och trevlig utan även riktigt generös! Vi förvaltar presenterna så länge tills valparna kommer till sina nya familjer. Vi tror Pax är stolt över sina barn, för det är i alla fall vi!

Cat Power Coldplay Chan Marshall Chris Martin Cansei De Ser Sexy Cut Copy Cocorosie Clap Your Hands Say Yeah Crystal Castles