Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Wednesday 29 March 2023

Nytt år - nya möjligheter

Vi kan glatt meddela att vår H-kull har anlänt och våra små söta kärleksbarn växer så det knakar! Tia och Harley är stolta föräldrar till en kull välmående och friska valpar som sprider glädje och kärlek i hemmet. Vi är överlyckliga över att välkomna dessa små underverk till vår Wallova-familj och ser fram emot att se dem växa och utvecklas.

Sedan sist vi uppdaterade hemsidan har en hel del hänt, diverse höftledsresultat har trillar in och vi är så otroligt glada och tacksamma för att valpköparna tar sig tid att göra dessa hälsotester på sina hundar! Det är viktigt för individen såväl som rasen i stort. Nämnas kan att våra delägda tikar Isma (Wallovas Zola Jesus) är rötngad med B/C (hela kullen är röntgad med fria resultat!) samt Vera (Wallovas Born This Way) är röntgad med HD A!

Vi har haft stora framgångar i utställningsringarna i världen över. Vår amerikanska export Presley (GCH CH Wallovas Icona Pop) hamnade på en hedrande 12:e plats över alla Grand Champion Welsh Springer Spaniels 2022! En otrolig bedrift när hon både haft valpar och visats på fåtal utställningar!

Disa (Wallovas Immaculate Machine) kan sedan en BIR-vinst i Danmark lägga till tre championattitlar framför hennes namn då hon blir Svensk, Dansk och Norsk utställningschampion!

Fler fina Wallovisar har fått fina utmärkelser, ni som följer vårt instagram kan se! Här närmasti tiden besökte vi Crufts i England med fyra hundar från vår uppfödning som kvalificerat sig för att ställas där! Mason (Int Champion Wallovas Ratatat) visades ypperligt av ägare Wia Koopman och placerades som femma med VHC - Very Highly Commended, i en otroligt stark Open Class med 17 deltagande hundar!

Utställningssäsongen har inletts och vi hoppas på fler trevliga stunder med valpköpare, vänner och kollegor, samtidigt som vi delar vår tid med att välkomna nästa generations Wallovisar. Läs mer om dessa planer på vår sida under Valpar.

Wallovas Tender Forever