Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Saturday 08 May 2021

Y-kullen är här!

I söndags valpade Mollie och sex ljuvliga valpar kom till världen i vårt sovrum, tre tikar och tre hanar. Dessvärre var den ena hanen inte hundra och somnade in några dagar senare lugnt och stilla bredvid sin mor och syskon. Alltid sorgligt men sådan är naturen.

De fem valparna som nu knorrar vid min sida är runda och goa och Mollie är så fantastiskt lugn och harmonisk, som vanligt. Valpningen var överstökad på 2,5h och det tackar vi som uppfödare för då man sitter på helspänn i en allt för icke ergonomisk ställning när man övervakar själva valpningen. Lyckligt lottade är vi och tacksamma för dessa nya guldklimpar och vi är så förväntansfulla till att se hur de utvecklar sig.

Eftersom den lilla hanen inte mådde så bra har vi avvaktat med att meddela de lyckliga blivande familjerna, men detta kommer vi göra inom kort. Vi kommer också att kontakta alla som är på vår lista och som vi inte kan erbjuda en valp men som vi kommer erbjuda stå kvar på listan med förhoppning om en valp från nästa kull. Vi tar i dagsläget inte upp fler på vår intresselista.

Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova