Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Saturday 15 May 2021

Z-kullen

Vi har fått äran att återigen hyra in Kerstin (Klubbmästare Jakt 2019 RLD N RLD F Wallovas Cocorosie) för en kull och har valt att para henne med Archie (Moonstruck John Blund). Kerstin kan ni läsa mer om under tikar även om hon egentligen ägs av Louise Tibell. Archie är en trevlig hane som vi följt sedan han varit valp och är så glada att vi får låna honom till en kull som vi tror kan bli riktigt bra! Så här beskriver matte Archie:

“Archie har det underbara vänliga spaniel temperamentet, älskar alla 2 och 4-benta stora som små. Han är den ständige optimisten, tror fortfarande att han kan springa ifatt fåglar som flyger. Tittar sedan på matte med en glad uppsyn och säger -Nästa gång klarar jag det! Han är mycket följsam, lydig och lättlärd, går lös i skog o mark och på gården och kommer ALLTID på inkallning med en glad uppsyn. Har hunnit vara med på några få utställningar med fantastiska resultat. BIS-valp placerad på SKK och SSRK utställningar. Har Cert i Sverige och Danmark och är Crufts kvalificerad. Han är en mkt rastypisk welsh på både utsidan och insidan, och visar gärna upp sig i alla situationer.”

Vi tror att Kerstin och Archie kompletterar varandra och självklart är alla hälsoundersökningar på de båda uppdaterade och godkända som sig bör. Om allt går väl kommer denna kull att avsluta vårt alfabet och se dagens ljus runt mitten av juni. Vi har långa intresselistor och tar för tillfället inte emot fler intresseanmälningar.

Archie - Moonstruck John Blund Archie - Moonstruck John Blund