Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

X-kullen

e: Wallovas Hell on Wheels

Födelsedatum: 2017-04-14

HD: B

Ögon: UA

u: SE JV-17 FI JV-17 HeJW-17 Eastfarm's Zamantha

Födelsedatum: 2017-01-22

HD: A/B

Ögon: Mild ektropium

Thursday 10 June 2021

X-kullen sju veckor

Zolas söta, fantastiska, inte längre så jättesmå valpar i X-kullen är på väg att lämna boet och flyga hem till sina nya förväntansfulla och härliga familjer. Men innan de fick åka så ville vi föreviga deras underbara små nosar, ögon, öron och svansar på bild. De var väldigt duktiga, satt fint och poserade för kameran.

X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova

Thursday 20 May 2021

X-kullen 5 veckor

Sötnosarna i X-kullen har blivit fem veckor. De har börjat upptäcka världen utomhus och tycker det är mycket skoj och spännande. Deras nya familjer är på väg att hälsa på - passar bra nu då valparna älskar gos och uppmärksamhet.

X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova X-kullen 2021 - Kennel Wallova

Wednesday 28 April 2021

X-kullen två veckor

Nu har underbara X-kullen fyllt två veckor och de har alla öppnat ögonen. Söta så man dör, pigga och glada, upptäcker de världen mer och mer för var dag! Bilder på fyra av dem nedan :)

Vi väntar med spänning på Y-kullen som är beräknad runt valborg. Mollie ser inte ut att gömma allt för många valpar men så länge de är friska och allt går bra för både Mollie och valpar så blir vi oerhört glada!

Vi får dagligen många förfrågningar om valpar, så pass många att vi ligger långt efter med att svara alla. Vår ambition är att besvara alla i sinom tid men ber er alla ha tålamod med detta!

X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova

Tuesday 20 April 2021

X-kullen är född!

Den 13 april valpade Zola och åtta fantastiska valpar såg dagens ljus. Zola är som vanligt en fantastisk mamma och alla valpar är starka. pigga och vackra. Det har nu gått en vecka och alla har ökat fint i vikt utan konstigheter. Vi är så tacksamma och glada för denna fina kull och ser fram emot att få följa med i deras utveckling framöver.

Alla valpar är tingade.

X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova X-kullen - Kennel Wallova