Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Y-kullen

e: NO JV-19 Wallovas Placebo

Födelsedatum: 2019-02-09

HD: A

Ögon: UA

u: Wallovas Madonna

Födelsedatum: 2018-04-26

HD: A/B

Ögon: Dermoid

Wednesday 30 June 2021

Y-kullen 7 veckor

Tiden går så fort när man har roligt och Y-kullen har redan fyllt åtta veckor och därför också påbörjat sina resor till sina nya familjer. De hamnade framför kameran när de var sju veckor och resultatet ser ni nedan. På lördag åker den sista valpen och Wallovas Yelle kommer att stanna hos oss - vi blir alltså med valp, hjälp!

Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova

Sunday 20 June 2021

Y-kullen 5 veckor

Oj vad tiden flyger! Vi har inte hunnit uppdatera hemsidan på ett tag för det har varit full rulle här på kenneln. Men här är i alla fall bilder på godbitarna i Y-kullen när de var fem veckor. Idag är de sju veckor och vi hoppas få tid att ta nya bilder på dem idag!

Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova Valp Y-kullen - Kennel Wallova

Thursday 20 May 2021

Y-kullen 2 veckor

De fantastiska fem i Y-kullen har öppnat ögonen och kravlar omkring i sin valp-pool. Några av dem hamnade framför kameran. Det kommer bli en spännande tid framöver och se hur de utvecklas. Nu äter de och sover mest - runda och goa.

Y-kullen 2021 - Kennel Wallova Y-kullen 2021 - Kennel Wallova Y-kullen 2021 - Kennel Wallova Y-kullen 2021 - Kennel Wallova

Saturday 08 May 2021

Y-kullen är här!

I söndags valpade Mollie och sex ljuvliga valpar kom till världen i vårt sovrum, tre tikar och tre hanar. Dessvärre var den ena hanen inte hundra och somnade in några dagar senare lugnt och stilla bredvid sin mor och syskon. Alltid sorgligt men sådan är naturen.

De fem valparna som nu knorrar vid min sida är runda och goa och Mollie är så fantastiskt lugn och harmonisk, som vanligt. Valpningen var överstökad på 2,5h och det tackar vi som uppfödare för då man sitter på helspänn i en allt för icke ergonomisk ställning när man övervakar själva valpningen. Lyckligt lottade är vi och tacksamma för dessa nya guldklimpar och vi är så förväntansfulla till att se hur de utvecklar sig.

Eftersom den lilla hanen inte mådde så bra har vi avvaktat med att meddela de lyckliga blivande familjerna, men detta kommer vi göra inom kort. Vi kommer också att kontakta alla som är på vår lista och som vi inte kan erbjuda en valp men som vi kommer erbjuda stå kvar på listan med förhoppning om en valp från nästa kull. Vi tar i dagsläget inte upp fler på vår intresselista.

Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova Y-kullen - Kennel Wallova