Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Tuesday 05 January 2016

E-kullen tre veckor

Valparna har nu fyllt tre veckor och titta så söta! Man smälter… De har börjat gå omkring, morra, bita syskonen i öronen, panga med tassarna och slicka våra näsor. Valparna har flyttat från gästrummet till köket och ska snart få utbyggt till en tvårumslägenhet med stort vardagsrum. Det är dags för dem att börja bekanta sig med mat och det brukar de alltid uppskatta! Dock innebär det att “smekmånaden” är över för oss och det är dags att ta fram skurhink, papper, sopsäckar och allt som behövs för att städa det som mamma Alva nu inte kommer vilja göra.

Idag är det dags för första avmaskning och vi fick åka till två apotek för att få tag i tillräckligt många förpackningar. Vi har också börjat klippa deras små klor, många valpar med många klor, det tar sin tid. Man får passa på när de sover.

I skrivande stund har vi en hanvalp kvar att tinga. Hur det är att köpa valp från oss kan ni läsa om här. Nytt för denna kull är att vi har köpt in små Hurtta-sele och koppel till alla valpar, får hoppas vi prickat rätt på storleken… ;)

E-Kullen valp #0 E-Kullen valp #1 E-Kullen valp #2 E-Kullen valp #3 E-Kullen valp #4 E-Kullen valp #5 E-Kullen valp #6 E-Kullen valp #7 E-Kullen valp #8