Kennel Wallova - Welsh Springer Spaniel

Sunday 17 January 2016

Mys i lådan

Just nu är den absolut härligaste tiden i valplådan. Valparna är tysta, lugna och lagom busiga. De är nyfikna och kärleksfulla och vill gärna krypa upp i knäet och naffsa lite. Alla tänder är ännu inte på plats så man kan stå ut med kärleksgnagandet ett bra tag. Valparna äter med god aptit och är förhållandevis duktiga redan på att gå och kissa och bajsa på tidningspapperna. De är väldigt trevliga att titta på dessutom, proportionerliga och snygga. Vi kommer att behålla tiken och eventuellt en hane.

Det är en fantastisk kull vi har och vi är så glada över att allt fungerar så bra här hemma. Alva tillät Cali från tidig ålder att hjälpa till med tvättandet och Lova får i alla fall vistas i samma rum. Nu ska vi bara hitta fler bra hem till alla våra valpar då vi har hanar kvar att tinga. Gärna utställnings- eller jakt-intresserade, men det är abolut inget krav. Läs om hur det är att köpa valp av oss här och spana även in vår facebooksida för fler bilder och filmer på valparna och våra vuxna.

Igår hade vi underbara valpkramare på besök och idag har vi några till. Sen ska vi försöka få till lite nya bilder på valparna och då även placera kennelnamnen som nu är registrerade!

E-Kullen #1